Yhdessä moninaisuudessa-hanke

YHDESSÄ MONINAISUUDESSA – SUOMEN EDUSTAJIEN OSALLISTUMINEN EUROOPPALAISEEN BIBLIODRAMAOHJAAJIEN KOULUTUSKOKONAISUUTEEN -hanke 2017–2019

Mikäli olet jo ohjaajakoulutuksesi hankkinut yhdistyksen jäsen, jäsenmaksuasiasi ovat ajan tasalla ja pärjäät kohtuullisesti englannin kielellä, on sinullakin mahdollisuus hakea pääsyä eurooppalaisiin bibliodraaman koulutustapahtumiin apurahan turvin. Vapaamuotoinen hakemus yhdistyksen hallitukselle riittää. Mikäli samaan koulutusjaksoon on pyrkimässä useampia henkilöitä kuin paikkoja on kulloinkin tarjolla, päättää yhdistyksen hallitus kenelle tai keille tukea myönnetään. Valintatilanteessa etusijalla ovat ne, jotka eivät aikaisemmin tai viime aikoina ole päässeet osallistumaan eurooppalaisiin bibliodraamakoulutuksiin.

Että voisimme paremmin ennakoida tulevia liikkuvuuksia, pyydämme nyt jokaista, jota osallistuminen johonkin tarjolla olevista koulutusmahdollisuuksista kiinnostaa ilmoittamaan alustavasti halustaan osallistua yhdistyksen sihteerille Leena Väyrynen-Sille (bibliodraama.sihteeri@gmail.com) oheisella lomakkeella. Työpajoihin ja konferensseihin on tilaa useammille osallistujille kuin A1-A5 moduuleihin.

Mikäli tunnet jäsenkelpoisen henkilön, jolla olisi kiinnostusta osallistua, kehota häntä ottamaan yhteyttä ja anomaan yhdistyksen jäsenyyttä.

ALUSTAVA KIINNOSTUKSEN ILMAUS OSALLISTUMISESTA YHDESSÄ MONINAISUUDESSA –HANKKEEN LIIKKUVUUKSIIN

NIMI:__________________ ________________ (Jos useita kiinnostavia, merkitse nrolla 1 kiinnostavin jne.)
Tämä kiinnostaa! (+ perustelut!)

11.-15. June 2018 Finland

One week course for ad-vanced (A-3) Finland
Images and Sounds
(Ei liikkuvuustukea, alennus jäsenille)

5.-9. Sept. 2018 Austria

BD-Congress Batschuns / Austria/ Self organized approaches
"The soil of our hope" (Jes.40:21)

29.11.-3.12.2018 United Kingdom

Special Workshop UK BD in multicultural groups

2019 March/April Thessaloniki

One week course for ad-vanced (A-4) 
Paulus, Drama, Body

2019 spring United Kingdom

Special Workshop UK/ Interfaith Bibliodrama

2019 summer Scotland/ BD-Congress 

24.-28.6.2019 Poland

Final Course (A-5) /Open questions, Final processes, Conclusions

Images and Sounds - seminaari Seurakuntaopistolla Järvenpäässä 11.-15.6.2018. Seminaari on osa Yhdessä moninaisuudessa- hanketta. Kuvassa seminaarin osanottajat kouluttajineen.