Bibliodraamapäivät ohjaajille 24.-25.11.2022 klo 10 – 17
 
Milloin viimeksi ohjasit bibliodraamaa? Entä milloin osallistuit itse?
Haluaisitko virkistyä osallistumalla bibliodraamaan ja tapaamalla kollegoita?
Elämän puu –bibliodraamapäivät on tarkoitettu etenkin maamme keski-ja pohjoisosissa asuville bibliodraamaohjaajille tai sellaiseksi opiskelemista aikoville. Mukaan mahtuu enintään 12 osallistujaa. Jos paikkoja jää, myös ohjaajat etelästä ovat tervetulleita.
Bibliodraamapäivien tekstejä ovat mm. 1. Moos. 2:4-15 ja Ilm. 22:1-5. Ohjelman toteuttaa Huk, bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen, joka on valmistumassa myös psykodraamaohjaajaksi Helsingin Psykodraamainstituutista.
Voit osallistua sekä syyskuun ja marraskuun päiviin tai vain toisella kertaa. Ohjelman hinta on Suomen bibliodraamayhdistyksen jäsenille kahdelta päivältä 30 euroa ja neljältä päivältä 50 euroa. Muille hinta kahdelta päivältä on 90 euroa ja neljältä päivältä 150 euroa.
Hintaan kuuluu ohjelma ja kahvit, mutta ei majoitusta ja lounaita. Ohjelma sisältää lounastauon. Paikkana on Kulttuuritila Omenapuu os. Vapaudenkatu 24, joka sijaitsee Jyväskylän keskustassa vastapäätä kaupunginkirjastoa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset viimeistään 30.10 ottaa vastaan mika.lahtinen@sana.fi tai p. 040 557 5535. Päivät järjestää Kansan Raamattuseura, yhteistyössä Suomen Bibliodraamayhdistyksen kanssa. Tapahtumapäivät saavat Kirkkohallituksen tukea.

 

Bibliodraamakurssi Joonan kirjasta

Tikkurilan kirkossa on 6.11. on mahdollisuus tutustua bibliodraamaan! Bibliodraama on tiedollista, toiminnallista ja kehollista Raamatun tulkintaa. Aiempi kokemus bibliodraamasta ei ole tarpeen. Osallistujilta edellytetään sitoutumista kurssiin (6 t + lounastauko) ja ryhmän yhteiseen työskentelyyn.

Ennakkoilmoittautuminen Jutalle 1.11. mennessä (jutta.jokiranta@helsinki.fi tai 050 318 5516). Ohjaaja haastattelee kurssille ilmoittautuneet lyhyesti ennen kurssin alkua (puhelimitse tai zoomissa), haastatteluun ei tarvitse valmistautua.

Kurssin ohjaaja on Vanhan testamentin tutkija Jutta Jokiranta, joka on myös Pipliaseuran VT2028-käännösprojektin ekumeenisessa ohjausryhmässä ja tuo kurssille testattavaksi Joonan kirjan uuden käännöksen.