Yhdistyksen vuosikokous 3.5.2021 valitsi uuden hallituksen ja hyväksyi viime vuoden tilinpäätöksen

Suomen bibliodraamayhdistys kokoontui sääntömääräiseen vuosikokoukseen ma 3.5.2021 klo 16 Hyvinkään seurakuntakeskukselle ja hybridimallin mukaan osallistua saattoi myös etäyhteydellä.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Mari Kaarlenkaski Järvenpäästä. Vuosikokous käsitteli vuoden 2020 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä kuuli toiminnantarkastajan lausunnon. Tarkastajan lausunnon perusteella tilinpäätös ja toimintakertomus hyväksyttiin ja vastuuvelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.

Hallituksen puheenjohtaja, neljä varsinaista ja kaksi varajäsentä valittiin. Puheenjohtajana jatkaa Leena Väyrynen-Si Helsingistä. Edellisen hallituksen jäsenistä Eeva Pouke (Oulu) luopui ja hänen tilalleen valittiin Mika Lahtinen Jyväskylästä. Muut jäsenet ovat Hannele Lund Turusta, Gunborg Lindqvist från Esbo/Vasa ja Anne Blomqvist Järvenpäästä (Hyvinkää). Varajäseninä jatkavat Pauliina Hatakka Lahdesta ja Satu Reinikainen Seurakuntaopistolta (Hämeenlinna). Hallitus pitää järjestäytymiskokouksensa myöhemmin.

Toiminnantarkastajan valinnasta käytiin pitkä keskustelu ja lopulta Suoma Korkalainen suostui jatkamaan vielä yhden vuoden. Hallitukselle annettiin tehtäväksi löytää uusi hänen tilalleen niin, että tämä voisi seurata ja harjoitella jo seuraavaa tarkastusta tehtäessä.

Lisäksi vuosikokoukselle annettiin tiedoksi tilitoimistojen kilpailutus, jonka avulla on tarkoitus selvittää rahastonhoitajan tehtävän ulkoistaminen ammattilaisen hoidettavaksi.

Seuraava Bibliodraaman ystävät -tiedotelehti ilmestyy toukokuun aikana.