Bibliodraamasta kiinnostuneille

BIBLIODRAAMAPÄIVÄ 30.9.2023

Bibliodraama koostuu toiminnallisista menetelmistä, jossa ryhmässä tutkitaan Raamatun tekstiä. Bibliodraama on elävä ja tekstikeskeinen työskentelytapa, joka saa opiskelijat löytämään Raamatun sanoman oman kokemuksensa kautta. Bibliodraamassa eläydytään rooleihin, jotka nousevat Raamatun teksteistä. Bibliodraama koostuu kolmesta osasta: virittäytymisestä, toimintavaiheesta ja jakamisesta.
Päivän aikana tutkimme yhdessä kertomusta tuhlaajapojasta ja hänen veljeänsä (Luuk. 15) eri tavoin eläytyen. Teemme sen esimerkiksi mielikuvamatkaa tehden, liikkuen ja näytellen. Et tarvitse mitään erityisosaamista. Ota mukaan vain itsesi ja rento vaatetus.

Koulutustyyppi:Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue:Raamatun tulkinta ja käyttö
Kohderyhmä:Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Lastenohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka:30.9.2023, Helsingin Raamattukoulu, Helsinki
Ilmoittautuminen viimeistään:25.9.2023
Sähköposti-ilmoittautuminen:toimisto@helsinginraamattukoulu.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot:Päivään otetaan maksimissaan 12 osallistujaa. Kurssipäivä toteutuu, jos on vähintään kuusi osallistujaa.
Osaamistavoitteet:​Osallistuja osaa hahmottaa bibliodraaman roolityöskentelyn ja eläytymisen avulla Raamatun teksteistä mm. tapahtumia, ilmiöitä, ongelmia, jännitteitä ja suhteita.
Lisätietoja:​Koulutuspäivän ohjaa diakoni, bibliodraamaohjaaja, Raili Ruotsalainen
Kieli:Suomi
Osallistumismaksu:60 €
Täysihoito:0,00
Kustannusten lisätiedot:Kurssimaksu sisältää opetuksen ja ruokailun. Majoitus ei sisälly hintaan, hnakittava itse tarvittaessa.
Tiedustelut kustannuksista:Jari A. Jolkkonen, toimisto@helsinginraamattukoulu.fi, 040 512 6612
Tiedustelut sisältö:Jari A. Jolkkonen, toimisto@helsinginraamattukoulu.fi, 040 512 6612
Linkki kotisivulle:https://www.helsinginraamattukoulu.fi/
Aineistoa:https://www.helsinginraamattukoulu.fi/index.php/muu-koulutus/syventaen-raamattua
Toteuttaja:Helsingin Raamattukoulu